Bas van Zwienen

Een toegevoegde waarde voor een klant zijn. Een van de motto's van Bas om de klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Personeels- en salarisadministratie blijkt zo'n toegevoegde waarde.

Bas (1970), algemeen directeur van BCR people, is een 'self-made' man. En een gedreven en kundig ondernemer. Vanuit 'het niets' startte hij in 1997 een uitzendbureau op dat inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiend middelgroot bedrijf met enkele dochterondernemingen, VZM Uitzendgroep . De dagelijkse leiding van VZM Uitzendgroep heeft Bas gedelegeerd zodat hij voldoende tijd en energie heeft voor de nieuwe onderneming BCR people. Eén van de specialismen van uitzendbureaus is salaris- en personeelsadministratie. Dat vak beheerst Bas tot in zijn haarvaten. Gewapend met deze know-how is hij naast algemeen directeur degene die het onderdeel 'salaris- en personeelsadministratie' aanstuurt.

Bas over zichzelf: "Als ondernemer ervaar ik het als een uitdaging om steeds naar vernieuwingen te zoeken. Dat kan op het gebied van IT zijn of het uitzoeken wat de veranderingen in de belastingwetgeving aan voordeel kan opleveren. Maar ook het opsporen van mogelijkheden tot efficiënter en productiever werken reken ik daartoe. De grootste uitdaging is voor mij het relatiegericht organiseren: het nieuwe idee handen en voeten geven zodat het in de praktijk zijn vruchten gaat afwerpen voor onze klanten." Gaat dat altijd probleemloos? "Ik weet inmiddels hoe weerbarstig de praktijk kan zijn. Maar ik weet ook dat de creatieve aanhouder wint."

E-mail naar Bas van Zwienen